Vedd fel a harcot a szúnyogok ellen!

2020. július 12. 22:37 - azokosdontes.blog.hu

Foglald vissza otthonod, alakítsd ki védelmi rendszered a hívatlan vendégek ellen a megelőzéstől kezdve a tünetkezelésig. Az alábbiakban megtalálhatod a hozzád legjobban illő rovarmentesítő megoldásokat.

Ide többé nem teszed be a lábad!

Szólt a felkiáltás, ami sokakat cselekedésre sarkalt. Ha Nálad is betelt a pohár jobb, ha megteszed a szükséges lépéseket, a szúnyogok lakásodba jutása ellen. 

Kifejezetten erre a célra kifejlesztett, extra erős mágnesekkel ellátott, kilencpontos záródású szúnyogháló egy továbbfejlesztett verziója hagyományos társának. Ehhez a típushoz bizony még a kezedet sem kell használnod, ami rendkívül jól jön, ha éppen kerti partit tartasz és egy egész menüsort viszel ki a teraszra.

shutterstock_1094081864.jpg

Berepültél a csapdámba!

Azok az idők már rég elmúltak, amikor légycsapóval, vagy saját kezűleg kellett likvidálnod a vérszívó fenevadakat. Dobd az okafogyott műanyag légycsapód és hagyd, hogy ez az elektromos szúnyogcsapda dolgozzon helyetted!

Miután beüzemeled a nagy teljesítményű, 20 wattos pusztítót csak annyit kell tenned, hogy használat után kiüríted a rovartetem gyűjtő tálcát. Kiváló választás teraszra, erkélyre, vagy pagodákba. Nemcsak a szúnyogokat, más kártevő rovarokat sem kímél.

kf4020.jpg

Rajtam nem fog a fegyvered!

Ha már megtörtént a baj, sem kell csüggedned, ugyanis tüneti kezelésnél is előnyt szerezhetsz a csípések enyhítésére. Ne hagyd, hogy a gyötrő viszketés elfonja a figyelmed a fontosabb dolgokról!

A Bite Help rezgései felgyorsítják a keringést, aminek köszönhetően eltünteti a rovarok méreganyagait bőrödből, ezáltal megszűnik a viszketés. Egyedi, korszakalkotó szerkezetének köszönhetően egyből hat, mindemellett pedig kompakt mérettel rendelkezik, így bárhová magaddal viheted.

shutterstock_1385999846.jpg

A Mágneses 9 ponton záródó fekete szúnyogháló 200x100 centiméteres méretben most 2590 Ft helyett 1290 Ft!

A kültéri Elektromos rovarcsapda 2db UV csővel és 20W-os erővel most 10590 Ft helyett 5490 Ft!

Végül és nem utolsó sorban pedig a Szúnyog és rovarcsípést enyhítő thermostift 5990 Ft helyett CSAK 1990 Ft!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokosdontes.blog.hu/api/trackback/id/tr5015993514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása