Házi készítésű strand, avagy hogyan varázsolj otthon vízparti hangulatot!

2020. június 02. 12:25 - azokosdontes.blog.hu

Napfürdő, pancsolás és lángos, csak pár dolog azok közül, amik eszünkbe jutnak a strand szó hallatán. Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy otthon is kialakíthatod magadnak?

Mindennek az alapja egy jól megválasztott medence!

Bemutatunk Neked néhány modellt, amelyek közül Te is kiválaszthatod a Neked megfelelőket, majd pedig mérlegelheted, hogy melyik passzol a leginkább igényeidhez.

Egy saját medence előnye

Garantált a gyermek kacaj!

Nagy családosoknál nincs is kérdés mennyi örömforrást tartogat ez a kikapcsolódási forrás! Amikor megérkezik a nagy csomag, mindenki kis szorgos hangyaként kiveheti a részét a beüzemelésnél, hogy utána minél hamarabb használatba vehesse. Arról nem is beszélve, hogy most már a saját kertetekben lesz, így akkor vehetitek igénybe amikor kedvetek tartja! Tehát ez egy igazi kaland az egész család számára.

shutterstock_194768963.jpg

Szállítás és raktárazás

Ha esetleg nem vált be a hely ahova felállítottad, akkor sincs gond, hiszen bármikor áthelyezheted és téliesítésre sincs, szükség csak egyszerűen leengeded belőle a vizet, szétszeded és visszateszed a dobozába.

Kisebb befektetés

Az épített medencékkel ellentétben, amik sok száz ezer forintba kerülnek és rendkívül drága őket fenntartani, addig a szakértelmet nem igénylő, könnyen összerakhatóak kisebb anyagi ráfordítással elérhetőek bárki számára. Még akkor is jobban megéri pénzügyileg, ha esetleg tönkremegy és minden évben újat kell venni.

Ma már számos medence típusból válogathat az, aki be szeretne szerezni egyet. Az ár érték arányt meghatározhatja a méret és, hogy milyen szerkezettel rendelkezik, valamint hogy mennyire igényel idő és energia befektetést felállítása.

shutterstock_494058190.jpg

Kezdjük a sort egy kisebb, de annál praktikusabb darabbal!

Family Fun felfújható medence 213 x 207 x 69 cm

Ez a kényelmes modell garantáltan belopja magát a szívedbe! Két fejtámlás ülősarkának köszönhetően nemcsak vidám pancsolás és játék részesei lehetnek a benne tartózkodók, hanem egy lazító pihenésé is. Minden korosztály számára ajánlott.

Emeljük a tétet méretben!

Bestway Korfu puhafalú medence szett 305 x 75 cm

Ez aztán az igazi családi kalandhoz alkalmas medence! Csobbanjatok bele a 305 centiméter szélességű puhafalú medencébe, amit gyerekjáték felépíteni. Papírfalú vízkeringetőjével biztosít a megfelelő higiéniáról és víztisztaságról.

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a nagyágyú!

Bestway Santorini fémvázas medence szett 427 x 122 cm

Ez a típus átmenetet képez az épített medencék és az egyszerűbb puhafalú medencék között, ugyanis egy masszívabb nehezebb szerkezettel rendelkezik, de praktikum és ár szempontjából még mindig inkább puhafalú társai felé húz, ugyanis felépítése nem igényel szakértelmet és szintén nem szükséges téliesíteni a könnyű raktározás és kialakítás miatt.

Hogyan válasszunk medencét?

A saját készítésű strandunkhoz kiválasztott medence kiválasztásánál több szempontot is érdemes figyelembe venni. Ilyen például az udvar mérete, a medence formája és átmérője aszerint választva, hogy mekkora a család és mennyien fogják használni, valamint hogy mennyire egyszerű szerkezetük szeretnél a felállítással és raktározással járó macera miatt.

ghjk_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokosdontes.blog.hu/api/trackback/id/tr715737800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása