Háztartás könnyen és okosan! Hogy mindig ura légy a helyzetnek!

2020. május 29. 15:50 - azokosdontes.blog.hu

Ha éppen esszenciális kiegészítőket keresel a lakásodba és szeretnél javítani a lakókörnyezeteden, akkor érdemes körültekintően megválasztani a kívánt termékeket!

A csaptelepek királya

A csaptelepes választék által nem kell várnod jövő évig szakira, aki csak addigra tudott időpontot adni, hogy felszerelje neked amire szükséged van... Egy szabvány csavarkulccsal akár te magad is fel tudod rakni ezeket a megbízható, ellenálló csaptelepeket! Ilyen például a GOLF kád csaptelep, ami nem csak minőségével, de küllemével is megfog, így válik kitűnő addíciójának a fürdőszobádnak. Működése mindeközben csendes, de ez nem vesz el a teljesítményéből, hiszen percenkénti 20 literes vízkibocsátásra alkalmas. Emellett nikkelezett sárgaréz csatlakozói garantáltan ellenállnak a rozsdásodásnak, így biztosítva a kitartó élettartamot. Hasonló remek megoldást nyújtanak a GOLF zuhany, mosdó és fali mosogató csaptelepei, csak szét kell nézni a kínálatok közt!

Soha többé dugulás!

Ha a nagy vízhasználat közben esetleg eldugulna a lefolyód, annak helyrehozásától sem kell tartanod! Ismerkedj meg a Sani Stick termékekkel és élvezd ki te is a vegyszermentes lefolyótisztítás előnyeit! Citrusos és óceán illatokban is elérhetőek, eltüntetik a lerakódott zsírt-, szappant- és ételmaradékokat. Kíméletes, hatásos és még az illatuk is finom! Csak dobd a pálcikát a mosogató, mosdókagyló vagy a zuhanyzó lefolyójába, és az enzimek máris hatni kezdenek: eltüntetik a lerakódott zsírt, a beragadt étel- és szappanmaradékokat, ráadásul friss illatot hagynak maguk után! Ezenkívül az enzimek nem szabadítanak fel káros és veszélyes gázokat, mégis gyorsan és hatékonyan dolgoznak: így néz ki egy biztonságos, egészséges és modern lefolyótisztítási megoldás! Végre egy mozdulattal búcsút inthetsz a kellemetlen dugulási problémáknak!

shutterstock_1493265578.jpg

Papucs, cipő rendezetten!

Ha megvagy a fürdőszoba és a konyha kicsípésével, akkor fordítsd a figyelmed a tároló egységeid fele! Fogadjunk, hogy nálad is mindig szanaszét hevernek a papucsok: a Helytakarékos fali papucstartónak köszönhetően nem kell még egy cipőszekrényt vásárolnod! Ez a kihajtogatható papucstartó szinte semennyi helyet nem foglal, mégis diszkréten, esztétikusan tart meg a helyén 1 pár felnőtt méretű papucsot is. Fúrásról, faragásról pedig szó sincs, hiszen tartós, öntapadós matricákkal érkezik a termék, amik megfelelően tudják rögzíteni a papucstartót a falon. Probléma letudva! 

Ha papucs kérdést megoldottad, térj át a cipőid mosás vagy esős idő utáni megfelelő szárítására! A 80W-os Elektromos cipőszárítóval nem kell fél napokat várnod, mire újra kedvenc lábbelidbe bújhatsz. 4 páros kialakításával egyszerre több cipőt is tudsz rajta megfelelően szárítani anélkül, hogy kárt tennél bennük.

shutterstock_164681981.jpg

Csillog-villog a lakás

Cipők, csapok rendben, na és mi a helyzet a porral? Porszívó és felmosó kínálatunk gondoskodik a lakásban kialakult porról és szennyeződések eltávolításáról is. Legyen szó Spray Mop felmosóról vagy Royalty Line porszívóról, most bármelyikükkel hatékony takarítást végezhetsz! A Healthy Spray Mop innovatív, vízspriccelős felmosást tesz lehetővé a hagyományos, hajolgatós, vödrös felmosás helyet. A Royalty Line porszívók pedig működésük közben alig engednek vissza a levegőbe finom port, így a porallergiásoknak is megfelelő választás lehet.

 

shutterstock_572184355.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokosdontes.blog.hu/api/trackback/id/tr8915728558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása