Ints búcsút a hőségnek!

2020. július 08. 12:15 - azokosdontes.blog.hu

Amikor eljön a kánikula, mindenki szereti felvértezni magát különböző hűtési módszerekkel. Mi is becsatlakozunk két hatékony tippel, amelyek könnyebbé teszik számodra a tikkasztó nyári napokat.

Nyáron gyakorta harminc fok fölé ugrik a higany szála, és ekkor biztosan szívesen csobbannál egyet a strandon, valamint járatnád maximumon a légkondit, esetleg fürdőruhában indulnál neki a napnak, hogy könnyíts a melegség érzeten.

Nos, ezeket az időjárás elleni védekezési módokat nem tudod nap, mint nap alkalmazni, viszont érdemes beszerezned egy olyan hasznos és egyszerű eszközt, mint amilyen a ventilátor - csak kompakt kiszerelésben.

shutterstock_1026630517.jpg

Lágy szellő bárhol, bármikor

Zsúfolt helyeken, például tömegközlekedési eszközökön, vagy nagy létszámú nyári eseményeken nem árt, ha kéznél van egy hűsítő társ, amely ráadásul halk működésének köszönhetően kültéri és beltéri rendezvényeken is megállja a helyét.

Ez a hordozható kézi ventilátor könnyű kezelhetősége miatt korosztálytól függetlenül mindenki számára hasznos útitársnak bizonyul. Helytakarékos kialakítása miatt csak egyszerűen bedobod a táskásba és már indulhatsz is!

Amikor pedig szükséged van rá, csak előkapod, beizzítod állítható módjaival és már indulhat is az instant hűtés. Ergonomikus kivitellel rendelkezik, emiatt tökéletesen illeszkedik a kézbe és kényelmes használatot biztosít.

USB-s töltésének köszönhetően nem kell elemekkel vacakolnod, és némi otthoni töltés után, rendelkezésedre áll a zsebventilátor.

minifan.jpg

Frissítő fuvallat kocsidban is

Ha azok közé tartozol, akik autójukban utazva szeretnék élvezni a hűs levegőt, akkor elengedhetetlen számodra egy autó ablakra rögzíthető, kompakt ventilátor. Amennyiben nincs klíma az autódban, vagy van, de nem szeretnéd meríteni az akkumulátort és inkább egy környezettudatosabb módszerhez folyamodnál, akkor feltétlenül szerezd be ezt a napelemes szellőztető ventilátort.

Különösen jól jön akkor is, ha elhagyod autód, ugyanis az ablakra rögzíthető szerkezet a napelem miatt bátran járatható, amíg nem vagy a kocsiban, így mire visszaérsz az elviselhetetlen forróság helyett normális hőmérséklet fogad.

Ez az eszköz kábelek nélkül működik, a napelem végzi el a munka oroszlán részét. Rögzítése gyerekjáték, nem igényel különösebb szakértelmet.

Közös nevezőjük a kézi ventilátorral a működési elv, miszerint a levegő keverésével hűvösséget generál. Ezen kívül kézi társával egyetemben, visszafogott és letisztult, kompakt kivitelben elérhető.

car_air.jpg

 A kézi- és az ablakra rögzíthető ventilátor is rendkívül pénztárcabarát megoldást biztosít a forró nyári napokra.

Ha elnyerte tetszésed a hordozható USB-s mini kézi ventilátor, akkor ezúttal 3.590 Ft helyett 1.790 Ft-ért lehet a Tiéd, kattints ide!

Ha pedig egy napelemes autó ablakra rögzíthető szellőztető ventilátorral szeretnél gazdagodni, most 4.990 Ft helyett 1.990 Ft-ért lehet a Tiéd, kattints ide!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokosdontes.blog.hu/api/trackback/id/tr4815988656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása