Itt a nyár, jöhet a grillezés!

2020. július 22. 09:51 - azokosdontes.blog.hu

3 tuti tipp a tökéletes kerti partihoz

Bizonyára Veled is előfordult már, hogy azonnal kedved támadt egy kis sütögetésre a kertben, de eszedbe jutott, hogy nincsenek meg a megfelelő eszközeid a kivitelezéshez… Mutatjuk a megoldást!

Vendéglátóból mesterszakácsok gyöngye

Munka után semmi másra nem vágysz, mint egy jól átsütött steakre, zamatos zöldségköretre és a barátaid társaságára?

Mutasd meg barátaidnak, hogy mennyivel ízletesebbek a kint elkészített ételek, amik a Te kezed munkáját dicsérik. 

A megfelelő alapanyagok mellett, az ideális eszközök arzenálja a nyitja az ízletes végeredménynek, éppen ezért bemutatjuk a kinti sütéshez elengedhetlen segítőtársakat, amikkel gyakorlatilag nem ronthatod el a sütés-főzést.

grill_girf.jpg

A kifogástalan grill ételek titka

Attól függetlenül, hogy milyen formájú grillsütővel rendelkezel vagy, hogy mit szeretnél elkészíteni, szerezd be BBQ és Grillező lapot tapadásmentes bevonattal, vagy a tapadásmentes, kör alakú sütőlapot. Használatával nemcsak tökéletesen átsütött húsokat és köreteket készíthetsz, hanem sokkal biztonságosabban kivitelezheted a sütögetést. Mi ezeket teszteltük, nekünk bevált, te kipróbálnád?

shutterstock_1128644957.jpg

Streetfood saját kezűleg

A haverokkal úgy képzelitek el a tökéletes menüt, hogy magatokhoz vesztek egy gyrost és együtt elfogyasztjátok?Ti is elkészíthetitek a kertben, méghozzá egy elektromos gyros és saslik sütő szerkezettel, ami hat darab nyársat tartalmaz, így mindenkinek jutni fog az ízletes húskülönlegességtől. Találtunk egy igazán menő kis eszköz, amivel könnyedén megoldható a grill partik gyrosa:

shutterstock_409206103.jpg

Jöhet a szieszta!

Ha már ettetek, pihenjetek is! 

Megvolt a mennyei füstös ételek sora és minden vendég tele van. Elérkezett az evés utáni szieszta ideje! Élvezzétek a napsütést egy függőágyban ringatózva lélekmelengető beszélgetések közepette. Kipróbáltuk a lenti 2 személyes függőágyat, melynek kényelme mellett színes mintázata garantáltan feldobja a kertet és a hangulatot is. 

 Szívjátok magatokba a pozitív energiákat, itt a nyár, jöhet a grillezés!

shutterstock_1382387093.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokosdontes.blog.hu/api/trackback/id/tr6316001972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása