Tökéletes recept a kerti grillezéshez

2020. május 04. 12:06 - azokosdontes.blog.hu

Dübörög a tavasz, hosszabbak és melegebbek a napok, mindenki vidámabb és szívesebben van a szabadban. Úgy érzed, mindennek örömére kellene csinálni valamit…
Mit gondolsz egy szuper, tavaszindító kerti grillezéshez? Segítünk, hogy minden adott legyen a remek hangulathoz!

Lássuk is, hogy mire lesz szükséged:

Ahogy nincs biciklizés bicikli nélkül, úgy grillezés sincs grillsütő nélkül, így első lépésként mindenképp érdemes azt beszerezni. Az pedig már a te döntésed, hogy gömbölyűt, vagy éppen többszinteset szeretnél. Ha szeretnéd a sütögetés utáni takarítást minimalizálni, akkor ez mindenképp jól fog jönni!

shutterstock_613975235.jpg

Most, hogy megvan az alap, ideje továbbépíteni a „házat”, szóval ideje rátérni az extrákra. Ugye egyetértesz, hogy elég unalmas lenne egy olyan grillparty, ahol a grillsütőn kívül semmi nincs? Bizonyára már vannak asztalok és székek, ami köré le tudtok ülni beszélgetni és elfogyasztani a mennyei sülteket, de milyen klassz lenne az asztal fölé egy sörsátor, hogy még akkor se kelljen lefújni a programot, ha elkezdene cseperegni egy kis eső, nem?
Vagy ha kicsit optimistábban közelítünk a dologhoz, elvégre tavaszról van szó, mivan, ha annyira kisüt a nap, hogy elviselhetetlen meleg lesz? Néhány napvitorlával kellemes árnyékot kreálhatsz, így senki nem fog napszúrást kapni, vagy leégni. Ha pedig ez nem lenne elég a hőség ellen, akkor a párakapu garantáltan hatalmas sikert fog aratni!

napcitorla.jpg

Miután elkészültek a remek ételek, mindenki degeszre ette magát, remélhetőleg senki nem kapott napszúrást és az eső sem mosta el a palettáról a vidám délutáni programot, bizonyára jól fog esni egy kis pihenés. Még mindig hét ágra süt a nap, milyen nagyszerű is lenne egy hintaágyban ringatózva megpihenni és megnézni, ahogy a nap narancssárgán izzik a rózsaszínre festett felhők között, majd elegánsan eltűnik a horizonton! Ha a csapat még ezután is teljes energiával és lelkesedéssel rendelkezik, mindenképp gondoskodjatok a világításról, nehogy baleset történjen!

ghjk.jpg

Ez lenne a Mi receptünk a te tökéletes grillezésedhez. Neked nincs más dolgod, mint gondoskodni a társaságról és fogyasztanivalóról. Pácoljátok azokat a zamatos húsokat és érezzétek jól magatokat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokosdontes.blog.hu/api/trackback/id/tr5515728186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása