Egy felület, amiről te sem gondolnád, de a baktériumok melegágya lehet

2020. október 13. 15:49 - azokosdontes.blog.hu

Mostanában szinte másról sem hallunk, csak az érintésmentes tevekénységekről. Érintésmentes kiszállítás, érintésmentes fizetés és még sorolhatnánk. Mióta megváltozott az életünk, a gyakori, alapos kézmosás a mindennapjaink rutinjává vált, hiszen ez a védekezés egyik legalapvetőbb és legfontosabb eszköze. Ezért is meglepő, hogy az emberek többsége nem is feltételezi, hogy mennyi kórokozó tud összegyűlni a hagyományos szappanadagolókon!

szappan_1_1.jpg

A biztonságos, fertőzésmentes kézmosás titka

Használata rendkívül egyszerű, hiszen a szappanadagolónk infravörös érzékelővel van ellátva, így csak a kezünket kell alá helyezni, és máris a megfelelő adag szappant adagolja ki számunkra. Ezzel megakadályozhatjuk a keresztfertőzéseket, és az egész család számára biztonságot nyújthatunk.

szappan8.jpg

Rozsdamentes acél szerkezetének hála ellenáll az ujjlenyomatoknak, és tisztítása is rendkívül egyszerű és kényelmes.

Használni szinte gyerekjáték, mindössze a következő lépéseket kell követnie:

szappan_4_1.jpg 

Felhasználása nagyon sokrétű: töltse fel tartályát folyékony szappannal, mosogatószerrel, samponnal, vagy akár tusfürdővel. Esztétikus kialakítása bármelyik helyiség díszévé válik. Tökéletes választás konyhába, fürdőszobába, irodába, iskolába, óvodába, kórházba, szállodába vagy akár étterembe is.

szappan_5.jpg

Sokan a mai napig azt gondolják, hogy az ehhez hasonló kényelmi szappanadagolók csak éttermekben és bevásárlóközpontok mosdójában érhetőek el, pedig ez hatalmas tévedés!

Most rendkívül kedvező, mindössze 3990 Ft-os áron juthat hozzá ehhez az automata folyékony szappanadagolóhoz!

Kattints a kedvezményért

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokosdontes.blog.hu/api/trackback/id/tr5516237956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása