Készülj fel a Home office-ra maximális kényelemmel!

2020. október 30. 15:02 - azokosdontes.blog.hu

Az otthoni munkavégzés sok szempontból kényelmes, hiszen saját bútoraid védelmében végezheted el a teendőidet. Viszont vannak elengedhetetlen eszközök ahhoz, hogy megteremtsd a megfelelő környezetet, hogy precízen láthatsz neki a feladataidnak!

shutterstock_582917581.jpg

Szereld fel az elektronikád!

Plusz monitor? A telefonod és a laptopod is töltenéd? A 6 férőhelyes elosztóval nem okozhat problémát, hogy egy helyre csoportosítsd legalapvetőbb eszközeid energia ellátását.

eloszto.png

Kattints ide a megrendeléshez

 

Adathordozóid miatt sem kell többet aggódnod, olyan esetekben, ha nincs elég bemenet a laptopodon, vagy számítógépeden. Az öt férőhelyes USB töltő állvány plusz helyeket biztosít a pendrive-ok és egyéb USB csatlakozással rendelkező eszközök számára.

pd006354_fokep_1.png

Kattints ide a megrendeléshez

 

Helyezd magad kényelembe!

Az otthoni hosszantartó ülőmunka átka, hogy elgémberednek a végtagok és megfájdulhat a nyak és a hát a folyamatos merev testtartástól. Ezt megelőzve érdemes székedre helyezni egy deréktámaszt, hogy megtámogasd tartásod.

dere_kta_masz.png

Kattints ide a megrendeléshez

 

Szintén a kényelmedet szolgálja, viszont a precíz munkádat is segíteni fogja a csuklókímélő egér, aminek köszönhetően nem fog megfájdulni a csuklód a hosszú órákig tartó munkától.

ege_r.png

Kattints ide a megrendeléshez

 

Hogy jobban láss!

Most már majdnem minden adott ahhoz, hogy nekikezdj a napi projektednek, viszont az egyik legfontosabb kimaradt… Hogy megfelelően láss és megóvd szemed!

A LED asztali lámpa nemcsak megfelelő fényviszonyokat nyújt íróasztalodnál, de még telefontartó is található aljában, amibe beletámaszthatod mobilod a céges hívásokat várva.

pd006316_fokep_1.jpg

Kattints ide a megrendeléshez

 

Emellett érdemes a képernyő folyamatos nézéséhez kékfényszűrős szemüveget beszerezned, ami semlegesíti a káros kékfényt és megnyugtatóbb használatot biztosít látásod javára.

szemu_veg.png

Kattints ide a megrendeléshez

Szólj hozzá!

Egy probléma, amely szinte minden embert érint: A hátfájdalom hatékony kezelése

2020. október 28. 15:48 - azokosdontes.blog.hu

Az emberek 94%-a tapasztalt már valamilyen izomfájdalmat, ami leginkább a hátba, a vállba, vagy a derékba sugároz ki. Először csak kisebb, tompa, kellemetlen bizsergést lehet érezni, amire az esetek többségében csak legyintünk, viszont az idő előrehaladtával egyre nagyobb mértékű lehet a gyulladás, ami már a mindennapos tevékenységekben is korlátozhatnak.

shutterstock_726176974.jpg

Mit tehetünk, ha nem szeretnénk olyan gyógyszereket szedni, amelyek csak a fájdalmat enyhítik, de a kiváltó okokat nem kezelik?

 Mindenki hallott már a masszázs jótékony hatásairól, viszont a folyamatos terápiát csak nagyon kevesen tudják magunknak megengedni. A kezelés sikere érdekében hetente legalább kétszer kellene eljárni képzett masszőrhöz, amely sok esetben felér egy vagyonnal

A megoldás a Shiatsu nyak- és hátmasszírozó párna!

 

shiatsu_13.jpg

Milyen is pontosan a shiatsu masszázs?

Egy ősi japán masszázsforma, amely a fájdalompontokra mért nyomás hatására a gyulladásból fakadó fájdalmakat orvosolja. Azért sokak kedvence, mert más masszázs változatokkal ellentétben nem fájdalmas, hanem gyengéd, de határozott mozdulatokkal képes enyhíteni a kíméletlen fájdalmat. Ezeket a szempontokat követve lett kifejlesztve a Shiatsu masszázspárna is.

Mit fogsz érezni használat közben?

Először is tapasztalni fogod a teljes ellazulás élményét, miközben a gép kellemes körkörös mozgással dolgozik. Az eszköz előnye, hogy hőterápiát is alkalmaz, így a begyulladt, kemény izmokat még hatékonyabban tudja kezelni. 4 görgője körkörösen fejti ki a megfelelő intenzitású nyomást a test legkülönbözőbb pontjaira, amelynek jótékony hatása már pár használat után érezhető.

shiatsu_4.jpg

Mitől alakul ki a fájdalom?

Korunk egy gyakori problémája a rossz testtartás. Sokszor ennyi is elég, hogy a fájdalom kialakuljon. Hosszadalmas állás, órákig tartó vezetés, munkahelyen való megszakítás nélküli ücsörgés hatására is derekunkba, vállunkba hasíthat a görcsös, feszítő érzés. Sőt, egyszerű, hétköznapi tevékenységek közben - takarítás, nyújtózkodás, lehajlás - is megjelenhet a fájdalom.

shutterstock_358839869.jpg

Milyen területeken hatásos?

A Shiatsu masszázspárna a hagyományos masszázzsal egyenrangúan, a panaszok széles skáláján jelent hatásos megoldást: használhatod a test különböző részein - úgymint a nyakon, háton, derékon, vállon, talpon, vádlin -, valamint segíthet a stressz és az álmatlanság leküzdésében is.

shiatsu_11.jpg

Kinek ajánljuk?

  • Mivel a megelőzés a legfontosabb, ezért mindenkinek, aki odafigyel az egészségére. A készülék egy nehéz, stresszes nap végén segíti a testi-lelki feltöltődésedet.
  • Akiknél már előfordult kisebb izomfájdalom, hát vagy nyakfájás és szeretnék még időben enyhíteni a problémákat.
  • Sosincs késő elkezdeni a jótékony masszázsterápiát, ezért jó szívvel ajánljuk a már kialakult heveny, erős fájdalmak enyhítésére is.
  • Sportolóknak, aktív életmódot folytatóknak.
  • időseknek, izomgyulladástól szenvedőknek.

shiatsu.jpg

A termék előnyei összefoglalva:

  • Enyhíti és megszünteti az izomfájdalmakat a test különböző területein.
  • Könnyedén hordozható, így munkahelyen vagy vezetés közben is élvezheted a kellemes masszázst.
  • Pénztárcabarát, hiszen csak egyszer szükséges megvásárolni és onnantól korlátlanul használhatod.
  • A fejlett anyaghasználatnak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik.

Verhetetlen, kevesebb, mint egyetlen egy masszázs áráért lehet Tiéd a Shiatsu masszázspárna!

Kattints a megrendeléshez!

 

+1 tipp: Közelednek az ünnepek és az egyik legszebb ajándék az, ha az egészséget támogatjuk. Ha még Te sem vagy biztos benne, hogy mit adj a szeretteidnek, akkor szívből ajánljuk ezt a Shiatsu masszázspárnát, amit garantáltan mindenki örömmel fog használni!

pd003340_feher_2.png

 

Szólj hozzá!

Fűthető ülésvédő, amire minden autósnak szüksége van!

2020. október 24. 16:58 - azokosdontes.blog.hu

Az ülésfűtés a hideg kocsiban aranyat ér, viszont sajnos a mai napig a luxuskategóriás autók sajátja. Ha szeretnénk alapfunkcióként beszereltetni valóban felér egy vagyon kifizetésével, így nagyon kis rétegnek elérhető ez a korszerű, és rendkívül fontos funkció.

 shutterstock_360355580.jpg

De mindez most megváltozik! Tekintsd meg a legmodernebb Fűthető Ülésvédőnket!

melegito-9_1.png

Miért szükséges feltétlen, hogy a Te kocsidban is legyen ülésfűtés?

Az egyik legfontosabb tényező a kényelem javítása és ami talán még ennél is fontosabb az egészség megőrzése. Gondoljunk csak bele. Az időjárás egyre jegesebb arcát mutatja és még csak most kezdődik a hosszú tél. Reggel mikor először ülünk be dideregve a jéghideg kocsiba, időt kell hagynunk mielőtt a gépjárművet kellemes hőmérsékletre tudjuk fűteni.  A fűthető ülésvédővel ez a probléma végleg megoldódik, mert bekapcsolása után azonnal meleget produkál, így nem kell várunk a kocsi felmelegedésére azonnal élvezhetjük a kellemes hőmérsékletet.

melegito-8_1.png

Sok más ülésfűtéstől eltérően egyenletes a hő eloszlása, így a meleget mindenhol egységesen fogjuk érezni, nem pedig csak egy kis területen. 

Milyen egészségügyi problémákat tud okozni ha hideg kocsiba ülünk?

Ősszel és télen komoly betegségek forrása lehet a hideg üléseken való ücsörgés. Az egyik fő probléma, hogy komoly felfázást lehet összeszedni ilyenkor, ami ellentétben a közhiedelemmel nem csak a nőket érinti.

Miért válassza a fűthető ülésvédőt?

Először is a legfontosabb az egészség és a kényelmes vezetés. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen csatlakoztatható a szivargyújtóra, mindig kéznél van, így többet garantáltan nem kell a kocsijában vacognia!

melegito-5_1.png

Rendkívül pénztárcabarát, nem kell külön szerelőhöz mennie. Pár gyors mozdulattal rögzíthető bármilyen ülésre!

melegito-11_1.png

Nem csak melegítésre tudja használni, hanem kialakításának köszönhetően védi is az üléseket az esetleges szennyeződésektől. Ezen felül esztétikus kialakításnak köszönhetően, garantáltan kocsija éke lesz.

melegito-3_1.png

A fűthető ülésvédő huzatunk minden olyan tulajdonsággal rendelkezik amit elvárunk tőle, viszont jogos kérdés lehet, mi a helyzet az árával?

Ennyire kedvező ajánlatban, mint most, még sohasem lehetett hozzájutni ehhez a nélkülözhetetlen autós kiegészítőhöz:

Kattints a megtekintéshez!

 

Szólj hozzá!

4 izgalmas dekorálási tipp Karácsonyra!

2020. október 22. 14:59 - azokosdontes.blog.hu

Az igazán örök örökzöld!

 

Műfenyő, vagy igazi? Minden évben két részre oszlik a fenyőfa vásárlók tábora: vannak, akik az igazi fenyőre, és vannak, akik a műfenyőre esküsznek.

Manapság olyan élethű műfenyők találhatóak meg a piacon, hogy érdemes befektetni egy igazán örök örökzöldbe! Nagy előnyük ugyanis, hogy hosszú évekig nem kell költened rá, valamint segítségével megvédheted a környezetet. Arról nem is beszélve, hogy nem lehet panaszod a lehulló tűlevelek miatt sem!

És persze a méretből sem kell alább adnod! Ugyanis a 800 ágas műfenyő nem kevesebb, mint 180 centiméter!

pd006898_fokep_1.pngshutterstock_490132948_1.jpg

 

Ide kattintva tudod megrendelni kihagyhatatlan áron 

 

Ünnepi aromák, mennyei illatok

 

Alapozd meg a karácsonyi hangulatot, de ne csak látványban, hanem az elképesztő illatokkal is. A karácsonyi aroma diffúzor letisztult és elegáns formájával bármely otthonban megállja a helyét és akár csukott szemmel is átszellemülten érezheted az ünnep meghitt légkörét. Gazdagítsd a párásítót fahéj, szegfűszeg, vagy alma illóolajjal és akárki átlépi a küszöböd, egyből átélheti a frissensült sütemény illat élményét.

pd005255_fokep_1.png

Ide kattintva tudod megrendelni kihagyhatatlan áron

 

Varázsolj csillagokat a házad homlokzatára!

 

Piros és zöld lézerfénybe boríthatod a házad homlokzatát ezzel az egyszerű, de nagyszerű szerkezettel. Kompakt mérete ellenére messzire elér a látványos lézer show és nem kevesebb, mint 300 négyzetmétert képes bevilágítani.

Földbe szúrható kivitele miatt stabilan tartja a frontot az ünnepek alatt, hogy Tiéd legyen az utcában a leggyönyörűbb világítás! A több móddal is rendelkező Star Shower Motion fény használható kültéren és beltéren egyaránt, valamint falra, de fára is irányíthatod fényét a különleges hatás elérése érdekében.

animated_gif-downsized_large_1.gif 

Ide kattintva tudod megrendelni kihagyhatatlan áron

 

A hangulatfokozó fényfüzér

 

El tudsz képzelni egy Karácsonyt dekorvilágítások sora nélkül? Mi sem! Viszont jó eltérni a megszokott klasszikus csepp formájú fényfüzérektől, amiket mindenhogyan variáltál már.

A függönyre futtatható erős, hidegfehér fénnyel rendelkező fényfüzér garantáltan idilli hangulatot teremt, helyezd akár a nappalidba, akár a hálószobádba, garantáltan nem fogsz csalódni. Ha azt gondolod ez minden, akkor meg kell hogy lepjünk, ugyanis a fényfüzérhez egy távirányító is jár, amivel könnyedén váltogathatod a világítás jellegét az ágyban fekve, vagy a fotelban ülve.

Kifejezetten ajánlott azoknak, akik szeretik az egyszerű, de mégis látványos megoldásokat!
pd007060_fokep_1.png

Ide kattintva tudod megrendelni kihagyhatatlan áron

Szólj hozzá!

Egy felület, amiről te sem gondolnád, de a baktériumok melegágya lehet

2020. október 13. 15:49 - azokosdontes.blog.hu

Mostanában szinte másról sem hallunk, csak az érintésmentes tevekénységekről. Érintésmentes kiszállítás, érintésmentes fizetés és még sorolhatnánk. Mióta megváltozott az életünk, a gyakori, alapos kézmosás a mindennapjaink rutinjává vált, hiszen ez a védekezés egyik legalapvetőbb és legfontosabb eszköze. Ezért is meglepő, hogy az emberek többsége nem is feltételezi, hogy mennyi kórokozó tud összegyűlni a hagyományos szappanadagolókon!

szappan_1_1.jpg

A biztonságos, fertőzésmentes kézmosás titka

Használata rendkívül egyszerű, hiszen a szappanadagolónk infravörös érzékelővel van ellátva, így csak a kezünket kell alá helyezni, és máris a megfelelő adag szappant adagolja ki számunkra. Ezzel megakadályozhatjuk a keresztfertőzéseket, és az egész család számára biztonságot nyújthatunk.

szappan8.jpg

Rozsdamentes acél szerkezetének hála ellenáll az ujjlenyomatoknak, és tisztítása is rendkívül egyszerű és kényelmes.

Használni szinte gyerekjáték, mindössze a következő lépéseket kell követnie:

szappan_4_1.jpg 

Felhasználása nagyon sokrétű: töltse fel tartályát folyékony szappannal, mosogatószerrel, samponnal, vagy akár tusfürdővel. Esztétikus kialakítása bármelyik helyiség díszévé válik. Tökéletes választás konyhába, fürdőszobába, irodába, iskolába, óvodába, kórházba, szállodába vagy akár étterembe is.

szappan_5.jpg

Sokan a mai napig azt gondolják, hogy az ehhez hasonló kényelmi szappanadagolók csak éttermekben és bevásárlóközpontok mosdójában érhetőek el, pedig ez hatalmas tévedés!

Most rendkívül kedvező, mindössze 3990 Ft-os áron juthat hozzá ehhez az automata folyékony szappanadagolóhoz!

Kattints a kedvezményért

Szólj hozzá!

Egy pénztárcabarát segítség a hideg napok ellen

2020. október 07. 15:00 - azokosdontes.blog.hu

Egyik napról a másikra hirtelen hűvösre fordult az idő, és a legtöbb háztartásban sajnos még nem indult el a fűtési szezon.

Amint beköszönt a hideg idő, gyakran szembesülünk azzal a kellemetlen érzéssel, hogy egy nehéz nap után hazaérve vacogva lépünk be a lakásba. Ilyenkor semmi másra nem vágyunk, csak betakarózni egy plédbe, kezünkbe véve egy bögre forró teát, és bekuckózni a kanapéra a jó meleg falak között. Viszont sokszor keresztbe húzza a számításainkat, hogy a fűtés lassan melegíti be a szobát, a falak ki vannak hűlve, felébredünk arra, hogy fázunk, és ezekben a helyzetekben azonnali megoldásra van szükségünk!
handyheater2020_10_21.jpg

Szeretnél te is folyamatosan kellemes meleget magad körül, amely a tökéletes hőérzetet biztosítja számodra egész télen? Nem szeretnéd, ha a fűtés számla az egekbe szökne és vagyonokat kellene kifizetned minden hónapban?

2020_20_28_1.png

Számodra a tökéletes megoldást a Hordozható Hősugárzónk fogja elhozni!

Tökéletesre fejlesztett Hordozható Hősugárzónk garantáltan minden igényed kielégíti majd. Méretéből adódóan könnyedén magaddal viheted bárhova, így használhatod irodában, fürdőszobában, hálószobában, gyerekszobában, szállodában, műhelyben, vagyis bárhol, ahol konnektor van.

handyheater2020_10_08.jpg

PTC kerámiával ellátott rácsozott előlapja percek alatt biztosítja az akár 32°C-os hőmérsékletű levegőt! A Hősugárzóhoz távirányító is tartozik, így kényelmesen, egy gombnyomással át tudod állítani a hőmérsékletet anélkül, hogy akár az ágyból ki kelljen kelned.

Hogyan használd?

Csak a konnektorba kell bedugnod. A kényelmi távirányítónak köszönhetően állítsd be a számodra tökéletes hőmérsékletet és fűtési intenzitást, és már csak élvezned kell a meleg levegőt. Okos termosztátjának köszönhetően, ha a hőmérséklet megfelelőre melegedett, a Hősugárzó automatikusan kikapcsol, és onnantól csak szinten tart, így garantálva a lehető legalacsonyabb fogyasztást.

handyheater2020_10_13.jpg

 A Hősugárzó előnyei összefoglalva:

  • Pénztárcabarát, és nagyon alacsony a fogyasztása.
  • PTC kerámiával van ellátva, így pillanatok alatt elérhető a 32 °C.
  • Könnyen hordozható, így bárhová magaddal tudod vinni.
  • Fűtési sebessége és hőmérséklete is szabályozható.
  • Kinézete esztétikus, és a fűtés kiegészítésére is tökéletesen alkalmas.

Vértezd fel magad a hideg napok ellen, most kihagyhatatlan áron!

Szezon eleji akcióinkkal most soha nem látott kedvezményes áron tudod beszerezni a leginnovatívabb hősugárzót az alábbi linkre kattintva:

                            Kattints ide a megrendeléshez

Szólj hozzá!

Sport a lelke mindennek!

2020. augusztus 05. 10:33 - azokosdontes.blog.hu

4 bomba biztos tipp, a fantasztikus alakért!

Itt a meleg, itt a nyár és vannak bizonyos dolgok, amiket érdemes napon végezni, mint például a barnulás és vannak olyanok, amiket nem ajánlatos ilyen az edzés.

Edzés otthon, hatékonyan - Nem lehetetlen!

Legyen szó saját testsúlyos edzésről, vagy formád megtartásáról, több féle módszer létezik a hatékony otthoni edzésre kis költségvetésből. Most megmutatjuk Neked, hogy nincs szükség különösen drága eszközökre, ahhoz hogy eredményt érj el az otthoni testmozgás terén. 

shutterstock_1711223503_1.jpg

Kezdjük az alapoknál

Minden eredményes edzés úgy kezdődik, hogy megalapozod a megfelelő eszközökkel. Első lépésben nem árt, ha leterítesz egy jóga matracot, ami számos jótékony hatással bír, ugyanis nem csak megtámasztja gerinced a fekvő gyakorlatoknál, de megfelelő súlyelosztást is biztosít. Így jógázás mellett köredzések, vagy nyújtó gyakorlatok alkalmával is hű társad lesz!

shutterstock_1610191132.jpg

Nyújt és lazít

Érdemes beszerezned egy edzőkötél szettet, ami az izmok nyújtásán kívül rengeteg edzésformához segítséget nyújt. Karabinereivel és csatlakozó gyűrűivel csatolhatod, rögzítheted, húzhatod, vonhatod, és ami a legfontosabb, saját környezetedhez és testedhez formálhatod vele edzésterved.

Hozzá hasonlóan sok oldalú eszköz az SMR masszázshenger, ami szintén elengedhetetlen eszköz, ha otthoni edzésről van szó. Mind a megterhelt izomzat lazításában, mind a csomós, igénybevett testrészeid helyrerakásában oszlopos szerepet tölt be.

Folytonos mozgásban

Hogy tudsz állandó mozgásban lenni, mikor nem is végzel gyakorlatot éppen? Kitűnő kérdés, a vibrációs trénerrel! A rezgéssel operáló gép segít felvenni a harcot a narancsbőrrel, ezenkívül pedig egy helyben állva élvezheted, hogy stimulálja az izmaidat húsz féle módjával.

Ne habozz, tegyél a pozitív, pénztárcabarát és időtakarékos megoldásért, varázsolj pillanatok alatt tökéletes edzőtermet szobádból ezekkel a helytakarékos eszközökkel!

shutterstock_1497543698.jpg

Szólj hozzá!

Itt a nyár, jöhet a grillezés!

2020. július 22. 09:51 - azokosdontes.blog.hu

3 tuti tipp a tökéletes kerti partihoz

Bizonyára Veled is előfordult már, hogy azonnal kedved támadt egy kis sütögetésre a kertben, de eszedbe jutott, hogy nincsenek meg a megfelelő eszközeid a kivitelezéshez… Mutatjuk a megoldást!

Vendéglátóból mesterszakácsok gyöngye

Munka után semmi másra nem vágysz, mint egy jól átsütött steakre, zamatos zöldségköretre és a barátaid társaságára?

Mutasd meg barátaidnak, hogy mennyivel ízletesebbek a kint elkészített ételek, amik a Te kezed munkáját dicsérik. 

A megfelelő alapanyagok mellett, az ideális eszközök arzenálja a nyitja az ízletes végeredménynek, éppen ezért bemutatjuk a kinti sütéshez elengedhetlen segítőtársakat, amikkel gyakorlatilag nem ronthatod el a sütés-főzést.

grill_girf.jpg

A kifogástalan grill ételek titka

Attól függetlenül, hogy milyen formájú grillsütővel rendelkezel vagy, hogy mit szeretnél elkészíteni, szerezd be BBQ és Grillező lapot tapadásmentes bevonattal, vagy a tapadásmentes, kör alakú sütőlapot. Használatával nemcsak tökéletesen átsütött húsokat és köreteket készíthetsz, hanem sokkal biztonságosabban kivitelezheted a sütögetést. Mi ezeket teszteltük, nekünk bevált, te kipróbálnád?

shutterstock_1128644957.jpg

Streetfood saját kezűleg

A haverokkal úgy képzelitek el a tökéletes menüt, hogy magatokhoz vesztek egy gyrost és együtt elfogyasztjátok?Ti is elkészíthetitek a kertben, méghozzá egy elektromos gyros és saslik sütő szerkezettel, ami hat darab nyársat tartalmaz, így mindenkinek jutni fog az ízletes húskülönlegességtől. Találtunk egy igazán menő kis eszköz, amivel könnyedén megoldható a grill partik gyrosa:

shutterstock_409206103.jpg

Jöhet a szieszta!

Ha már ettetek, pihenjetek is! 

Megvolt a mennyei füstös ételek sora és minden vendég tele van. Elérkezett az evés utáni szieszta ideje! Élvezzétek a napsütést egy függőágyban ringatózva lélekmelengető beszélgetések közepette. Kipróbáltuk a lenti 2 személyes függőágyat, melynek kényelme mellett színes mintázata garantáltan feldobja a kertet és a hangulatot is. 

 Szívjátok magatokba a pozitív energiákat, itt a nyár, jöhet a grillezés!

shutterstock_1382387093.jpg

Szólj hozzá!

Vedd fel a harcot a szúnyogok ellen!

2020. július 12. 22:37 - azokosdontes.blog.hu

Foglald vissza otthonod, alakítsd ki védelmi rendszered a hívatlan vendégek ellen a megelőzéstől kezdve a tünetkezelésig. Az alábbiakban megtalálhatod a hozzád legjobban illő rovarmentesítő megoldásokat.

Ide többé nem teszed be a lábad!

Szólt a felkiáltás, ami sokakat cselekedésre sarkalt. Ha Nálad is betelt a pohár jobb, ha megteszed a szükséges lépéseket, a szúnyogok lakásodba jutása ellen. 

Kifejezetten erre a célra kifejlesztett, extra erős mágnesekkel ellátott, kilencpontos záródású szúnyogháló egy továbbfejlesztett verziója hagyományos társának. Ehhez a típushoz bizony még a kezedet sem kell használnod, ami rendkívül jól jön, ha éppen kerti partit tartasz és egy egész menüsort viszel ki a teraszra.

shutterstock_1094081864.jpg

Berepültél a csapdámba!

Azok az idők már rég elmúltak, amikor légycsapóval, vagy saját kezűleg kellett likvidálnod a vérszívó fenevadakat. Dobd az okafogyott műanyag légycsapód és hagyd, hogy ez az elektromos szúnyogcsapda dolgozzon helyetted!

Miután beüzemeled a nagy teljesítményű, 20 wattos pusztítót csak annyit kell tenned, hogy használat után kiüríted a rovartetem gyűjtő tálcát. Kiváló választás teraszra, erkélyre, vagy pagodákba. Nemcsak a szúnyogokat, más kártevő rovarokat sem kímél.

kf4020.jpg

Rajtam nem fog a fegyvered!

Ha már megtörtént a baj, sem kell csüggedned, ugyanis tüneti kezelésnél is előnyt szerezhetsz a csípések enyhítésére. Ne hagyd, hogy a gyötrő viszketés elfonja a figyelmed a fontosabb dolgokról!

A Bite Help rezgései felgyorsítják a keringést, aminek köszönhetően eltünteti a rovarok méreganyagait bőrödből, ezáltal megszűnik a viszketés. Egyedi, korszakalkotó szerkezetének köszönhetően egyből hat, mindemellett pedig kompakt mérettel rendelkezik, így bárhová magaddal viheted.

shutterstock_1385999846.jpg

A Mágneses 9 ponton záródó fekete szúnyogháló 200x100 centiméteres méretben most 2590 Ft helyett 1290 Ft!

A kültéri Elektromos rovarcsapda 2db UV csővel és 20W-os erővel most 10590 Ft helyett 5490 Ft!

Végül és nem utolsó sorban pedig a Szúnyog és rovarcsípést enyhítő thermostift 5990 Ft helyett CSAK 1990 Ft!

Szólj hozzá!

Ints búcsút a hőségnek!

2020. július 08. 12:15 - azokosdontes.blog.hu

Amikor eljön a kánikula, mindenki szereti felvértezni magát különböző hűtési módszerekkel. Mi is becsatlakozunk két hatékony tippel, amelyek könnyebbé teszik számodra a tikkasztó nyári napokat.

Nyáron gyakorta harminc fok fölé ugrik a higany szála, és ekkor biztosan szívesen csobbannál egyet a strandon, valamint járatnád maximumon a légkondit, esetleg fürdőruhában indulnál neki a napnak, hogy könnyíts a melegség érzeten.

Nos, ezeket az időjárás elleni védekezési módokat nem tudod nap, mint nap alkalmazni, viszont érdemes beszerezned egy olyan hasznos és egyszerű eszközt, mint amilyen a ventilátor - csak kompakt kiszerelésben.

shutterstock_1026630517.jpg

Lágy szellő bárhol, bármikor

Zsúfolt helyeken, például tömegközlekedési eszközökön, vagy nagy létszámú nyári eseményeken nem árt, ha kéznél van egy hűsítő társ, amely ráadásul halk működésének köszönhetően kültéri és beltéri rendezvényeken is megállja a helyét.

Ez a hordozható kézi ventilátor könnyű kezelhetősége miatt korosztálytól függetlenül mindenki számára hasznos útitársnak bizonyul. Helytakarékos kialakítása miatt csak egyszerűen bedobod a táskásba és már indulhatsz is!

Amikor pedig szükséged van rá, csak előkapod, beizzítod állítható módjaival és már indulhat is az instant hűtés. Ergonomikus kivitellel rendelkezik, emiatt tökéletesen illeszkedik a kézbe és kényelmes használatot biztosít.

USB-s töltésének köszönhetően nem kell elemekkel vacakolnod, és némi otthoni töltés után, rendelkezésedre áll a zsebventilátor.

minifan.jpg

Frissítő fuvallat kocsidban is

Ha azok közé tartozol, akik autójukban utazva szeretnék élvezni a hűs levegőt, akkor elengedhetetlen számodra egy autó ablakra rögzíthető, kompakt ventilátor. Amennyiben nincs klíma az autódban, vagy van, de nem szeretnéd meríteni az akkumulátort és inkább egy környezettudatosabb módszerhez folyamodnál, akkor feltétlenül szerezd be ezt a napelemes szellőztető ventilátort.

Különösen jól jön akkor is, ha elhagyod autód, ugyanis az ablakra rögzíthető szerkezet a napelem miatt bátran járatható, amíg nem vagy a kocsiban, így mire visszaérsz az elviselhetetlen forróság helyett normális hőmérséklet fogad.

Ez az eszköz kábelek nélkül működik, a napelem végzi el a munka oroszlán részét. Rögzítése gyerekjáték, nem igényel különösebb szakértelmet.

Közös nevezőjük a kézi ventilátorral a működési elv, miszerint a levegő keverésével hűvösséget generál. Ezen kívül kézi társával egyetemben, visszafogott és letisztult, kompakt kivitelben elérhető.

car_air.jpg

 A kézi- és az ablakra rögzíthető ventilátor is rendkívül pénztárcabarát megoldást biztosít a forró nyári napokra.

Ha elnyerte tetszésed a hordozható USB-s mini kézi ventilátor, akkor ezúttal 3.590 Ft helyett 1.790 Ft-ért lehet a Tiéd, kattints ide!

Ha pedig egy napelemes autó ablakra rögzíthető szellőztető ventilátorral szeretnél gazdagodni, most 4.990 Ft helyett 1.990 Ft-ért lehet a Tiéd, kattints ide!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása