Készülj fel a Home office-ra maximális kényelemmel!

2020. október 30. 15:02 - azokosdontes.blog.hu

Az otthoni munkavégzés sok szempontból kényelmes, hiszen saját bútoraid védelmében végezheted el a teendőidet. Viszont vannak elengedhetetlen eszközök ahhoz, hogy megteremtsd a megfelelő környezetet, hogy precízen láthatsz neki a feladataidnak!

shutterstock_582917581.jpg

Szereld fel az elektronikád!

Plusz monitor? A telefonod és a laptopod is töltenéd? A 6 férőhelyes elosztóval nem okozhat problémát, hogy egy helyre csoportosítsd legalapvetőbb eszközeid energia ellátását.

eloszto.png

Kattints ide a megrendeléshez

 

Adathordozóid miatt sem kell többet aggódnod, olyan esetekben, ha nincs elég bemenet a laptopodon, vagy számítógépeden. Az öt férőhelyes USB töltő állvány plusz helyeket biztosít a pendrive-ok és egyéb USB csatlakozással rendelkező eszközök számára.

pd006354_fokep_1.png

Kattints ide a megrendeléshez

 

Helyezd magad kényelembe!

Az otthoni hosszantartó ülőmunka átka, hogy elgémberednek a végtagok és megfájdulhat a nyak és a hát a folyamatos merev testtartástól. Ezt megelőzve érdemes székedre helyezni egy deréktámaszt, hogy megtámogasd tartásod.

dere_kta_masz.png

Kattints ide a megrendeléshez

 

Szintén a kényelmedet szolgálja, viszont a precíz munkádat is segíteni fogja a csuklókímélő egér, aminek köszönhetően nem fog megfájdulni a csuklód a hosszú órákig tartó munkától.

ege_r.png

Kattints ide a megrendeléshez

 

Hogy jobban láss!

Most már majdnem minden adott ahhoz, hogy nekikezdj a napi projektednek, viszont az egyik legfontosabb kimaradt… Hogy megfelelően láss és megóvd szemed!

A LED asztali lámpa nemcsak megfelelő fényviszonyokat nyújt íróasztalodnál, de még telefontartó is található aljában, amibe beletámaszthatod mobilod a céges hívásokat várva.

pd006316_fokep_1.jpg

Kattints ide a megrendeléshez

 

Emellett érdemes a képernyő folyamatos nézéséhez kékfényszűrős szemüveget beszerezned, ami semlegesíti a káros kékfényt és megnyugtatóbb használatot biztosít látásod javára.

szemu_veg.png

Kattints ide a megrendeléshez

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokosdontes.blog.hu/api/trackback/id/tr916264624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása