Egy probléma, amely szinte minden embert érint: A hátfájdalom hatékony kezelése

2020. október 28. 15:48 - azokosdontes.blog.hu

Az emberek 94%-a tapasztalt már valamilyen izomfájdalmat, ami leginkább a hátba, a vállba, vagy a derékba sugároz ki. Először csak kisebb, tompa, kellemetlen bizsergést lehet érezni, amire az esetek többségében csak legyintünk, viszont az idő előrehaladtával egyre nagyobb mértékű lehet a gyulladás, ami már a mindennapos tevékenységekben is korlátozhatnak.

shutterstock_726176974.jpg

Mit tehetünk, ha nem szeretnénk olyan gyógyszereket szedni, amelyek csak a fájdalmat enyhítik, de a kiváltó okokat nem kezelik?

 Mindenki hallott már a masszázs jótékony hatásairól, viszont a folyamatos terápiát csak nagyon kevesen tudják magunknak megengedni. A kezelés sikere érdekében hetente legalább kétszer kellene eljárni képzett masszőrhöz, amely sok esetben felér egy vagyonnal

A megoldás a Shiatsu nyak- és hátmasszírozó párna!

 

shiatsu_13.jpg

Milyen is pontosan a shiatsu masszázs?

Egy ősi japán masszázsforma, amely a fájdalompontokra mért nyomás hatására a gyulladásból fakadó fájdalmakat orvosolja. Azért sokak kedvence, mert más masszázs változatokkal ellentétben nem fájdalmas, hanem gyengéd, de határozott mozdulatokkal képes enyhíteni a kíméletlen fájdalmat. Ezeket a szempontokat követve lett kifejlesztve a Shiatsu masszázspárna is.

Mit fogsz érezni használat közben?

Először is tapasztalni fogod a teljes ellazulás élményét, miközben a gép kellemes körkörös mozgással dolgozik. Az eszköz előnye, hogy hőterápiát is alkalmaz, így a begyulladt, kemény izmokat még hatékonyabban tudja kezelni. 4 görgője körkörösen fejti ki a megfelelő intenzitású nyomást a test legkülönbözőbb pontjaira, amelynek jótékony hatása már pár használat után érezhető.

shiatsu_4.jpg

Mitől alakul ki a fájdalom?

Korunk egy gyakori problémája a rossz testtartás. Sokszor ennyi is elég, hogy a fájdalom kialakuljon. Hosszadalmas állás, órákig tartó vezetés, munkahelyen való megszakítás nélküli ücsörgés hatására is derekunkba, vállunkba hasíthat a görcsös, feszítő érzés. Sőt, egyszerű, hétköznapi tevékenységek közben - takarítás, nyújtózkodás, lehajlás - is megjelenhet a fájdalom.

shutterstock_358839869.jpg

Milyen területeken hatásos?

A Shiatsu masszázspárna a hagyományos masszázzsal egyenrangúan, a panaszok széles skáláján jelent hatásos megoldást: használhatod a test különböző részein - úgymint a nyakon, háton, derékon, vállon, talpon, vádlin -, valamint segíthet a stressz és az álmatlanság leküzdésében is.

shiatsu_11.jpg

Kinek ajánljuk?

  • Mivel a megelőzés a legfontosabb, ezért mindenkinek, aki odafigyel az egészségére. A készülék egy nehéz, stresszes nap végén segíti a testi-lelki feltöltődésedet.
  • Akiknél már előfordult kisebb izomfájdalom, hát vagy nyakfájás és szeretnék még időben enyhíteni a problémákat.
  • Sosincs késő elkezdeni a jótékony masszázsterápiát, ezért jó szívvel ajánljuk a már kialakult heveny, erős fájdalmak enyhítésére is.
  • Sportolóknak, aktív életmódot folytatóknak.
  • időseknek, izomgyulladástól szenvedőknek.

shiatsu.jpg

A termék előnyei összefoglalva:

  • Enyhíti és megszünteti az izomfájdalmakat a test különböző területein.
  • Könnyedén hordozható, így munkahelyen vagy vezetés közben is élvezheted a kellemes masszázst.
  • Pénztárcabarát, hiszen csak egyszer szükséges megvásárolni és onnantól korlátlanul használhatod.
  • A fejlett anyaghasználatnak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik.

Verhetetlen, kevesebb, mint egyetlen egy masszázs áráért lehet Tiéd a Shiatsu masszázspárna!

Kattints a megrendeléshez!

 

+1 tipp: Közelednek az ünnepek és az egyik legszebb ajándék az, ha az egészséget támogatjuk. Ha még Te sem vagy biztos benne, hogy mit adj a szeretteidnek, akkor szívből ajánljuk ezt a Shiatsu masszázspárnát, amit garantáltan mindenki örömmel fog használni!

pd003340_feher_2.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokosdontes.blog.hu/api/trackback/id/tr4816261566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása