Fűthető ülésvédő, amire minden autósnak szüksége van!

2020. október 24. 16:58 - azokosdontes.blog.hu

Az ülésfűtés a hideg kocsiban aranyat ér, viszont sajnos a mai napig a luxuskategóriás autók sajátja. Ha szeretnénk alapfunkcióként beszereltetni valóban felér egy vagyon kifizetésével, így nagyon kis rétegnek elérhető ez a korszerű, és rendkívül fontos funkció.

 shutterstock_360355580.jpg

De mindez most megváltozik! Tekintsd meg a legmodernebb Fűthető Ülésvédőnket!

melegito-9_1.png

Miért szükséges feltétlen, hogy a Te kocsidban is legyen ülésfűtés?

Az egyik legfontosabb tényező a kényelem javítása és ami talán még ennél is fontosabb az egészség megőrzése. Gondoljunk csak bele. Az időjárás egyre jegesebb arcát mutatja és még csak most kezdődik a hosszú tél. Reggel mikor először ülünk be dideregve a jéghideg kocsiba, időt kell hagynunk mielőtt a gépjárművet kellemes hőmérsékletre tudjuk fűteni.  A fűthető ülésvédővel ez a probléma végleg megoldódik, mert bekapcsolása után azonnal meleget produkál, így nem kell várunk a kocsi felmelegedésére azonnal élvezhetjük a kellemes hőmérsékletet.

melegito-8_1.png

Sok más ülésfűtéstől eltérően egyenletes a hő eloszlása, így a meleget mindenhol egységesen fogjuk érezni, nem pedig csak egy kis területen. 

Milyen egészségügyi problémákat tud okozni ha hideg kocsiba ülünk?

Ősszel és télen komoly betegségek forrása lehet a hideg üléseken való ücsörgés. Az egyik fő probléma, hogy komoly felfázást lehet összeszedni ilyenkor, ami ellentétben a közhiedelemmel nem csak a nőket érinti.

Miért válassza a fűthető ülésvédőt?

Először is a legfontosabb az egészség és a kényelmes vezetés. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen csatlakoztatható a szivargyújtóra, mindig kéznél van, így többet garantáltan nem kell a kocsijában vacognia!

melegito-5_1.png

Rendkívül pénztárcabarát, nem kell külön szerelőhöz mennie. Pár gyors mozdulattal rögzíthető bármilyen ülésre!

melegito-11_1.png

Nem csak melegítésre tudja használni, hanem kialakításának köszönhetően védi is az üléseket az esetleges szennyeződésektől. Ezen felül esztétikus kialakításnak köszönhetően, garantáltan kocsija éke lesz.

melegito-3_1.png

A fűthető ülésvédő huzatunk minden olyan tulajdonsággal rendelkezik amit elvárunk tőle, viszont jogos kérdés lehet, mi a helyzet az árával?

Ennyire kedvező ajánlatban, mint most, még sohasem lehetett hozzájutni ehhez a nélkülözhetetlen autós kiegészítőhöz:

Kattints a megtekintéshez!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokosdontes.blog.hu/api/trackback/id/tr4516256312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása