Egy tuti tipp, hogy átvészeld a forró nyári napokat

2020. június 30. 09:07 - azokosdontes.blog.hu

Nyakig benne vagyunk a tikkadt nyári napokban… De mi van azokkal a helyzetekkel, amikor nem segít sem a hideg víz fogyasztása, és nem elég az árnyékba vonulás sem?

Erre a helyzetre egy remek megoldásként szolgál a páratlan párakapu!

Fesztiváloktól az otthonodig

Nem véletlen, hogy már évek óta elsöprő sikerrel alkalmazzák különböző rendezvényeken, fesztiválokon és vendéglátó ipari egységekben. Viszont azt tudtad, hogy otthonra is bármikor beszerezheted?

A párakapu finom porzó nedvességgel biztosítja a fokozatos hűtésed, nem hivalkodó és nem sokkolja tested a hirtelen hőmérsékletváltozással. Mindemellett gyors és pénztárcabarát megoldást is nyújt, ugyanis nem kell hosszú órákat eltölteni összerakásával, rögzítésével és nem használ fel aránytalanul sok vizet.

shutterstock_1294607998.jpg

Egyszerű, mint az egyszer egy!

Felszerelése és beüzelemése rendkívül egyszerű, nem igényel szakértelmet. Rögzíthető pagodára, vagy pavilonra, napernyőre vagy esetleg a teraszodra az a lényeg, hogy a megfelelő gravitációs tényezők érdekében fentről lefelé permetezze a párát, hiszen így a legeredményesebb a lehűtés.

A tíz méter hosszú csőhöz tartozik kerti csap csatlakozó, ezért nem kell azon töprengened, hogy miként fogod csatlakoztatni és működtetni. Használata gazdaságos, vízfogyasztása óránként csupán 2 liter/fúvóka. Hatótávolsága kb. 2-3 méter.

A legjobb, hogy mindez csak 1690 Forintba kerül!

shutterstock_633921758_1.jpg

Emeld a kerti partik minőségét!

Akinek van udvara, az tudja, hogy nyáron mekkora kincs kiülni és összehívni a családot, a barátokat egy kerti parti keretein belül. Előkerülnek a finom grillezett ételek és a hűsítő nyári italok. Azonban még így is lehet fokozni a komfort érzetet egy hűs pára folyamatos permetezésével.

A párakapu, akkor válik igazán kapuvá, mikor a párásító szelepekkel felszerelt csövet felszereled az általad kiválasztott helyre – ahonnan jól éri a vendégeket – így formát adsz neki. Hosszúsága elég ahhoz, hogy több személyt is hűtsön egyszerre, így baráti társaságok számára forró nyári esti beszélgetések alkalmával tökéletes választás.

Amiatt sem kell aggódnod, hogy megzavarja a meghitt baráti vagy családi összejövetelt, ugyanis a szerkezet teljesen zajtalan működést biztosít. Élvezzétek zavartalanul egymás társaságát!

Amennyiben elnyerte tetszésed a termék, kattintsd ide!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokosdontes.blog.hu/api/trackback/id/tr7015973516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása