Egy pénztárcabarát segítség a hideg napok ellen

2020. október 07. 15:00 - azokosdontes.blog.hu

Egyik napról a másikra hirtelen hűvösre fordult az idő, és a legtöbb háztartásban sajnos még nem indult el a fűtési szezon.

Amint beköszönt a hideg idő, gyakran szembesülünk azzal a kellemetlen érzéssel, hogy egy nehéz nap után hazaérve vacogva lépünk be a lakásba. Ilyenkor semmi másra nem vágyunk, csak betakarózni egy plédbe, kezünkbe véve egy bögre forró teát, és bekuckózni a kanapéra a jó meleg falak között. Viszont sokszor keresztbe húzza a számításainkat, hogy a fűtés lassan melegíti be a szobát, a falak ki vannak hűlve, felébredünk arra, hogy fázunk, és ezekben a helyzetekben azonnali megoldásra van szükségünk!
handyheater2020_10_21.jpg

Szeretnél te is folyamatosan kellemes meleget magad körül, amely a tökéletes hőérzetet biztosítja számodra egész télen? Nem szeretnéd, ha a fűtés számla az egekbe szökne és vagyonokat kellene kifizetned minden hónapban?

2020_20_28_1.png

Számodra a tökéletes megoldást a Hordozható Hősugárzónk fogja elhozni!

Tökéletesre fejlesztett Hordozható Hősugárzónk garantáltan minden igényed kielégíti majd. Méretéből adódóan könnyedén magaddal viheted bárhova, így használhatod irodában, fürdőszobában, hálószobában, gyerekszobában, szállodában, műhelyben, vagyis bárhol, ahol konnektor van.

handyheater2020_10_08.jpg

PTC kerámiával ellátott rácsozott előlapja percek alatt biztosítja az akár 32°C-os hőmérsékletű levegőt! A Hősugárzóhoz távirányító is tartozik, így kényelmesen, egy gombnyomással át tudod állítani a hőmérsékletet anélkül, hogy akár az ágyból ki kelljen kelned.

Hogyan használd?

Csak a konnektorba kell bedugnod. A kényelmi távirányítónak köszönhetően állítsd be a számodra tökéletes hőmérsékletet és fűtési intenzitást, és már csak élvezned kell a meleg levegőt. Okos termosztátjának köszönhetően, ha a hőmérséklet megfelelőre melegedett, a Hősugárzó automatikusan kikapcsol, és onnantól csak szinten tart, így garantálva a lehető legalacsonyabb fogyasztást.

handyheater2020_10_13.jpg

 A Hősugárzó előnyei összefoglalva:

  • Pénztárcabarát, és nagyon alacsony a fogyasztása.
  • PTC kerámiával van ellátva, így pillanatok alatt elérhető a 32 °C.
  • Könnyen hordozható, így bárhová magaddal tudod vinni.
  • Fűtési sebessége és hőmérséklete is szabályozható.
  • Kinézete esztétikus, és a fűtés kiegészítésére is tökéletesen alkalmas.

Vértezd fel magad a hideg napok ellen, most kihagyhatatlan áron!

Szezon eleji akcióinkkal most soha nem látott kedvezményes áron tudod beszerezni a leginnovatívabb hősugárzót az alábbi linkre kattintva:

                            Kattints ide a megrendeléshez

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokosdontes.blog.hu/api/trackback/id/tr2916230904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása